Live Training Webinar Schedule

// <![CDATA[ document.location.href='http://blog.narrpr.com/training' // ]]>

Here is the weekly end-user training schedule (also in PDF format below).

Please note that class registrations via the link below are only through the end of March. On April 1, RPR will change to a different webinar vendor. The link to schedule classes in our new training site will be activated on that day. (Class days and times will not change from the schedule shown below).

Click Here to Register for any of these training classes

 

Class Descriptions 

Agent Track

RPR  Basics 60 Minutes

A training overview of all core search/results/valuation/reports functionality. One-way communication.

RPR Mobile 30 Minutes

A half-hour instructional covering smart phones use of RPR, demonstrated via emulators

Q/A Round Up   60 Minutes

Answers as many as possible of the week’s most asked-questions received via the Support channels

MLS Staff Track

MLS Staff Orientation 90 Minutes

Designed for MLS personnel who need to know a bit about RPR but will not provide local member training or support, this is an interactive end-user class just for Association/MLS staff

MLS staff Train the Trainer 90 Minutes

Interactive session of RPR teaching tips and tricks, including an end user class demonstration.

Weekly Schedule

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Eastern Time Zone Focus

Central Time Zone Focus

Mountain Time Zone Focus

Pacific and beyond Time Zone Focus

Mobile Mini-Courses and Q/A Round Up

RPR Basics

60 Minutes   

9am- Central

10am – Eastern  

8am – Mountain

7am – Pacific 

RPR Basics

60 Minutes   

10am – Central

11am Eastern

9am – Mountain

8am – Pacific

RPR Basics

60 Minutes

11am – Central

Noon – Eastern

10am – Mountain

9am – Pacific       

RPR Basics

60 Minutes

Noon – Central  

1pm – Eastern

11am – Mountain

10am – Pacific

 

RPR Mobile

30 Minutes

8:30am – Central

9:30am  – Eastern

7:30am – Mountain

6:30am – Pacific


MLS Staff Orientation

90 Minutes

11am – Central Noon – Eastern

10am – Mountain

9am – Pacific    


MLS Train the Trainer

90 Minutes

Noon – Central

1pm – Eastern

11am – Mountain

10am – Pacific 

MLS Staff Orientation

90 Minutes

1pm – Central

2pm – Eastern

Noon – Mountain

11am – Pacific

MLS Train the Trainer

90 Minutes

2pm – Central

3pm – Eastern

1pm – Mountain

Noon – Pacific

Q/A Round Up

60 Minutes

10am – Central

11am – Eastern

10 am – Mountain

8am – Pacific

RPR Basics

60 Minutes

2pm – Central

3pm – Eastern

1pm – Mountain

Noon – Pacific

RPR Basics

60 Minutes

3pm – Central

4pm – Eastern

2pm – Mountain

1pm – Pacific

RPR Basics

60 Minutes

4pm – Central

5pm – Eastern

3pm – Mountain

2pm – Pacific

RPR Basics

60 Minutes

4pm – Central

5pm – Eastern

3pm – Mountain

2pm – Pacific

RPR Mobile

30 Minutes

1:30pm – Central

2:30pm – Eastern

12:30pm – Mountain

11:30pm - Pacific


 

 

 

Have more questions? Submit a request

Comments



Powered by Zendesk